Sou a: Inici / Noticies / Caminades guiades per fomentar l’activitat física

Caminades guiades per fomentar l’activitat física

La iniciativa forma part del projecte 'Caminant per Igualada', contemplat en el Pla de Salut d’Igualada 2015-2018
24-09-2018

Entre el mes d’octubre de 2018 i el juny de 2019, el departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Esportiu de l’Anoia organitzaran un seguit de caminades guiades per les Rutes Saludables de què disposa la ciutat. La iniciativa forma part del projecte Caminant per Igualada, contemplat en el Pla de Salut d’Igualada 2015-2018 i que té com a objectiu fomentar l’activitat física de la població.

Les caminades s’adrecen a persones adultes i es duran a terme els dimarts i els dijous, de 10 a 12:30h, recorrent els diferents circuits que s'inlouen en el PLÀNOL recentment editat per l'Ajuntament i titulat precisament Caminant per Igualada: Ponent, Centre, Sant Magí, Parc Central, Les Comes, Sesoliveres - Pla de la Massa, Llevant i Rec. Això permetrà gaudir de diferents distàncies –la més curta de 2,3 quilòmetres i la més llarga de 6 quilòmetres– i de diferents entorns.

Durant aquestes dues hores i mitja, a més de fer salut mitjançant la pràctica d’activitat física, una persona experta proporcionarà informació als participants sobre hàbits de vida saludables, com ara l'alimentació, el descans, la salut mental i emocional, la hidratació o la higiene, entre altres.

Per participar-hi, cal fer la preinscripció enviant un correu electrònic a promociosalut@aj-igualada.net, o bé trucant per telèfon al 93 803 19 50, extensió 4409. També es pot demanar més informació sobre aquestes caminades mitjançant les mateixes vies de contacte.

  • Compartir