Sou a: Inici / Noticies / Campanya d'asfaltat a partir de l'abril

Campanya d'asfaltat a partir de l'abril

L’actuació, que afecta una superfície de més de 13.000 m2, tindrà un cost de 150.000 euros i prioritza algunes de les vies més malmeses.
26-03-2015

Després de les vacances de Setmana Santa, durant la segona quinzena del mes d’abril, l’Ajuntament d’Igualada iniciarà la campanya anual d’asfaltat en diferents vies de la ciutat, prioritzant un cop més aquells carrers que requerien una actuació més urgent, pels desperfectes i dificultats que presenten per a cotxes i vianants. La quantitat destinada pel consistori a la millora de l’asfalt a la via pública aquest any 2015 és de 150.000 euros i s’actuarà en una superfície total de 13.179,20 m2.

A la zona Nord de la ciutat s’asfaltarà el carrer del Doctor Pasteur, entre l’Avinguda Mestre Montaner i el carrer Les Comes, i entre aquest mateix carrer i el carrer Comarca. També s’actuarà en el carrer Sant Martí de Tous, entre l’Avinguda Balmes i l’Avinguda Andorra, i al carrer Prats de Rei, entre el carrer Masquefa i l’avinguda Doctor Pasteur.

A la zona del Rec s’asfaltarà el carrer Sant Antoni de Baix, entre la plaça dels Blanquers i el carrer Misericòrdia; el carrer del Rec, entre el carrer Creueta i la rotonda de Joan Godó; i el carrer Joan Abad, situat al costat de la rotonda.

A la zona de llevant es millorarà el ferm del carrer Pau Casals, entre el carrer Dr. Coca i el carrer Pau Muntades; i a la zona del centre de la ciutat s’asfaltarà el carrer del Carme entre el carrer Sant Magí i la Plaça Espanya, i la Plaça Espanya, entre el carrer Sebastià Artés i el carrer del Retir.

A més, amb un import de 18.000 euros, també s’enllestirà l’adequació de la Baixada del Carme, on recentment s’ha construït una escala de connexió amb el carrer de la Concepció, a més d’altres actuacions realitzades per millorar l’accessibilitat en aquest punt.

La durada de les obres serà d’un mes i els veïns dels carrers afectats rebran en els propers dies informació concreta de les dates previstes per a cada zona de treball i les afectacions al trànsit que se’n derivaran. Els dies que durin les tasques d’asfaltat hi haurà senyalització excepcional en aquestes vies.

 

  • Compartir