Sou a: Inici / Noticies / Cinema en V.O., al juliol, al pati de la Cotonera

Cinema en V.O., al juliol, al pati de la Cotonera

'La famille Bélier', 'The Danish Girl' i 'Nobody wants the night,' tres grans títols dels darrers mesos, es projectaran a la fresca aquest estiu.
29-06-2016

El departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament i el Programa de Millora del Barri de Sant Agustí d’Igualada han programat durant el mes de juliol un cicle de cinema en versió original a la fresca al pati de la Igualadina Cotonera, al c/ Joan Abad, 1. Totes les projeccions començaran a les 22:30h i l’accés és gratuït.

La primera pel·lícula que es projectarà serà, el dimecres 6 de juliol, La famille Bélier, en llengua francesa subtitulada en català, una comèdia estrenada l’any 2015. El film gira al voltant de la família Bélier, en què tots els membres són sordmuts excepte la Paula, de 16 anys, que és una intèrpret indispensable per als seus pares. Ella sempre ha estat el vincle entre els seus pares i el món exterior i té una veu excepcional que podria convertir-la en una gran cantant, però això implicarà distanciar-se de la seva família. La Famille Bélier és una pel·lícula simpàtica, emotiva, plena d’humor i d’humanisme i és apta per tots públics, ideal per veure en família.

El dimecres, 13 de juliol, es projectarà The Danish Girl, un drama basat en la veritable història d'una parella d'artistes danesos, Gerda Wegener i Einar, la primera persona que es va fer un canvi de sexe fa 85 anys. La pel·lícula aborda el tabú de la transexualitat amb delicadesa, sensibilitat i talent visual, gràcies sobretot a la interpretació de l’actor protagonista, Eddie Redmayne, guanyador de l’Òscar a millor actor en el paper de la Lili. La pel·lícula es projectarà en versió original, en anglès, subtitulada en castellà i està recomanada per a majors de 12 anys.

La darrera projecció, el dimecres 20 de juliol, estarà dedicada a la directora catalana Isabel Coixet, amb la pel·lícula Nobody wants the night. El film explica la història d’una dona, la Josephine Peary, que vol reunir-se amb el seu marit per compartir amb ell l’instant de glòria de descobrir el Pol Nord. La pel·lícula narra el viatge temerari i èpic d’aquesta dona, les seves aventures i la seva trobada amb una dona inuit. Protagonitzada per Juliette Binoche, aquesta és una història d’aventures, de descobriments, de dolor, de supervivència i sobretot una meravellosa història d’amor. La pel·lícula està recomanada a majors de 12 anys i es projectarà en versió original en anglès subtitulada al castellà.

 

  • Compartir
Pertany a: