Sou a: Inici / Noticies / Cinquena edició de l'Igualada Slow Shopping

Cinquena edició de l'Igualada Slow Shopping

Més de vuitanta establiments de la capital de l’Anoia preparen promocions i descomptes del 5 al 12 de novembre, entre La Gran Festa del Vi i el Rec.014
27-10-2016

Entre els dies 5 i 12 de novembre se celebrarà la cinquena edició de l’Igualada Slow Shopping. Aquesta és una iniciativa conjunta del departament de Comerç de l’Ajuntament amb els comerciants i restauradors locals que, amb el suport de la Diputació de Barcelona, proposarà un seguit de promocions i descomptes durant tota la setmana que unirà de La Gran Festa del Vi amb la venda radical del Rec.014.

El dissabte, 5 de novembre, Igualada Comerç organitza La Gran Festa del Vi a la Rambla Sant Isidre, un esdeveniment que combina la degustació de vins i caves amb tastets gastronòmics de productes de qualitat i proximitat. I la setmana següent, entre els dies 9 i 12 de novembre, Rec Stores organitza una nova edició del Rec.0 al barri del Rec. Per això, aprofitant l’important factor d’atracció de visitants que suposen aquests dos esdeveniments, els sectors del comerç i la restauració locals, amb el suport de l’Ajuntament, duran a terme diferents iniciatives per atreure nous clients entre els visitants que rebrà la ciutat i mostrar-los els atractius de la capital de l’Anoia.

L’Slow Shopping presenta, en aquesta edició, un directori d’establiments comercials i de restauració que es podrà consultar a través del WEB del servei de Comerç de l’Ajuntament. Cada establiment –a dia d’avui ja hi ha 81 inscrits– compta en aquest portal amb un espai propi incloent les dades bàsiques de geolocalització i l’enllaç a les xarxes socials, amb el detall de la promoció que ofereix dins d’aquesta gran setmana del comerç. També s’hi poden trobar activitats paral·leles per a tots els públics.

  • Compartir