Sou a: Inici / Noticies / Cloenda del programa d’auditories energètiques.

Cloenda del programa d’auditories energètiques.

34 famílies han participat en aquest programa de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona
30-05-2018

Trenta-quatre famílies han participat en el programa d’auditories energètiques que, a Igualada, ha dut a terme l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona. Totes aquestes famílies tenien en comú la dificultat per fer a front a diferents subministraments bàsics: electricitat, aigua i gas.

L’objectiu de les auditories és reduir els costos dels subministraments, millorar l’eficiència energètica, els hàbits de consum i el confort a les llars, capacitant als usuaris en la gestió dels subministres. En el marc d'aquest programa es van fer dues visites al domicili de cada família fent-ne un estudi particular i s'hi van instal·lar aparells de mesura de consums, es van analitzar les factures i els hàbits de consum, se’ls van instal·lar elements de baix cost i se’ls va orientar quin tipus de tarifes eren les més adequades pel seu cas.

En la cloenda s'ha lliurat a cada participant un informe on queda recollit d’una manera molt gràfica i entenedora quines mesures haurien d’adoptar per millorar la seva gestió particular.

  • Compartir
Pertany a: ,