Sou a: Inici / Noticies / Cloenda del projecte 'Europe in the future'

Cloenda del projecte 'Europe in the future'

A l’acte hi ha assistit autoritats dels municipis d’Igualada, Aksakovo, Nughedu Santa Vittoria i Setúbal
19-05-2017

L’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dijous, 18 de maig, l’acte de cloenda del projecte Europe in the Future; multifaceted and unified, amb la presència d’autoritats dels diferents municipis que hi han pres part durant els últims mesos.

A l’acte hi han assistit l’alcalde de la capital de l’Anoia, Marc Castells, l’alcalde d’Aksakovo (Bulgària), Atanas Stoilov, l’alcalde de Nughedu Santa Vittoria (Itàlia), Franceso Mura, i el primer tinent d’alcalde de Setúbal (Portugal), Manuel Pisco. En aquesta quarta i última trobada del projecte, també hi han estat presents els managers del projecte en cadascuna d’aquestes ciutats i delegacions dels respectius consistoris.

L’objectiu del projecte, cofinançat pel Fons Social de la Unió Europea, és fomentar la ciutadania europea i millorar les condicions de participació democràtica, mitjançant el desenvolupament de la comprensió, per part dels ciutadans, del procés de confecció de la política de la Unió, la seva història i la diversitat i promoció d’oportunitats per al compromís social i intercultural.

En aquest mateix acte s’ha signat un acord de col·laboració entre les quatre ciutats i s’han lliurat els premis del concurs creatiu L’Europa que volem ser, que va convidar joves d’aquests municipis a expressar com imaginen l’Europa del futur a través de disciplines artístiques, com poesia, fotografia, dibuix o vídeo. Pel que fa a Igualada, van resultar premiats nou treballs elaborats per vuit joves de la ciutat, que han rebut els seus respectius premis.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir