Sou a: Inici / Noticies / Clou una nova edició del Curs de Coneixement de la Societat Catalana

Clou una nova edició del Curs de Coneixement de la Societat Catalana

La iniciativa la promou el Servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada
04-03-2019

El passat dijous, 28 de febrer, va finalitzar la primera edició d’aquest any 2019 del Curs de Coneixement de la Societat Catalana, que organitza el Servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada.

Aquesta proposta s’emmarca en la Llei d’Acollida de les Persones Immigrades i de les Retornades a Catalunya i el Decret 150/2014 de 18 de novembre, que regula el Servei de Primera Acollida. El curs consta de vuit sessions de dues hores, durant les quals s’imparteixen coneixements de geografia, història, cultura catalana, festes locals, funcionament dels serveis públics, cossos de seguretat, món laboral o llei d’estrangeria, entre altres aspectes.

A la finalització, l’alumnat ha dut a terme una visita a l’Ajuntament d’Igualada, en què han estat rebuts al Saló de Sessions consistorial pel regidor de Promoció Cultural i Relacions Institucionals, Pere Camps. En aquesta edició hi han participat 23 alumnes de diferents nacionalitats, com ara el Marroc, el Perú, Albània, Colòmbia, l’Equador, Mauritània, la República Dominicana o Xile, valorant tots ells de manera molt positiva els coneixements i l’autonomia que els aporta aquesta proposta.

La propera edició del Curs de Coneixement de la Societat Catalana arrencarà al mes d’abril.

  • Compartir
Pertany a: