Sou a: Inici / Noticies / Col·laboració entre el 4D Health i el London Imperial College

Col·laboració entre el 4D Health i el London Imperial College

L’Ajuntament d’Igualada ha estat escenari aquest dimarts, 12 de maig, d’una trobada entre els responsables de l’hospital simulat 4D Health i representants del London Imperial College.
13-05-2015

Hi han assistit l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, el director del centre, doctor Enric Macarulla, la seva mànager, Àngels Chacón, el director d’estratègia i relacions comercials de la universitat britànica, doctor Axel Heitmueller, i el seu director executiu, doctor Adrian R. Bull. Tots dos, un cop visitades les instal·lacions del 4D Health, l’han definit com “una infraestructura única”. Durant la trobada s’han començat a definir ja les primeres línies de treball conjunt, bàsicament al voltant de noves metodologies d’avaluació en simulació per a la preparació dels professionals de la salut.

El London Imperial College és una universitat pública de gran prestigi al Regne Unit, amb seu a la capital i amb quatre facultats de Ciències, Enginyeria, Medicina i Negocis. És també un destacat centre superior de recerca biomèdica que forma part de diferents organitzacions. L’Imperial College de Londres va ser escollit com la segona millor universitat del món en el rànquing 2014 QS World University i, segons un estudi del diari The New York Times, es troba entre els deu centres universitaris més ben valorats també a nivell mundial.

  • Compartir