Sou a: Inici / Noticies / Comencen les obres de millora del Camp de Futbol de Fàtima que passarà a ser de gespa artificial

Comencen les obres de millora del Camp de Futbol de Fàtima que passarà a ser de gespa artificial

Igualada sumarà un equipament esportiu millorat que donarà servei a tota la ciutat amb un increment importantíssim de la qualitat esportiva
05-10-2022

Ja s’han iniciat les obres de millora del Camp de Futbol de Fàtima que permetran un salt qualitatiu en aquest equipament esportiu que passarà a tenir un camp de joc de gespa artificial. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells; acompanyat de la regidora d’Esports, Patrícia Illa i l’entrenador del Club de Futbol de Fàtima, Francisco Macanaz han presentat aquestes obres que tenen una durada e cinc mesos i que s’han iniciat amb la construcció de diverses pilones de formigó que estabilitzaran el terreny damunt del qual s’hi consistirà una llosa de formigó que sustentarà la gespa.

Marc Castells s’ha mostrat molt satisfet per l’inici d’aquesta millora que permetrà que “Igualada guanyi un nou equipament esportiu amb un camp de gespa que donarà servei a tota la ciutat amb una qualitat esportiva excel·lent”. Les obres donen continuat a les inversions que s’han anat fent en aquest espai, la més important amb el tancament  de l’espai en motiu de la Capitalitat Europea de l’Esport. Alhora, ha afegit Castells, “aquesta important millora ampliarà els usos d’aquest camp que donarà servei a d’altres clubs i podrà obrir-se a la pràctica d’altres disciplines com ara l’hoquei herba o el rugbi”.

L’alcalde d’Igualada ha assegurat que aquesta és una mostra més de l’aposta del govern d’Igualada per facilitar la pràctica esportiva a tothom. L’esport “és la millora eina de cohesió social que millora la nostra salut i la nostra qualitat de vida, ara després de dècades de demanda el camp del barri de Fàtima tindrà gespa i guanyarà en comoditat i qualitat”.

De la seva banda, l’entrenador del Club de Futbol Fàtima, Francisco Macanaz, ha fet un agraïment a l’ajuntament, en especial a l’alcalde i a la regidora d’Esports, per tirar endavant aquestes obres de millora tant demanades pel club. Macanaz ha assegurat que “son unes obres complexes però que tindran un retorn molt gran no només pel barri de Fàtima sinó per tot el conjunt d’Igualada”.

Macanaz ha detallat que hi ha un gran nombre de joves que practiquen futbol a la nostra ciutat i aquest nou camp permetrà esponjar i fer créixer la practica esportiva. De fet, el president del Club ha explicat que “actualment hi ha més de 1.000 infants d’entre 6 i 16 anys que poden sumar-se a la pràctica esportiva del futbol i que no ho fan per falta d’espai on poder entrenar.

Les obres s’han iniciat amb la perforació i col·locació de les pilones de ferro i ciment que subjectaran i estabilitzaran el camp. Els treballs tindran una durada de 5 mesos i un cost de 900.000€. Les obres de millora d’aquest camp van poder-se incorporar al pressupost municipal amb l'abstenció del grup d'Igualada Som-hi.

 

  • Compartir
Pertany a: ,