Sou a: Inici / Noticies / Tot a punt per a La Mostra d'Igualada 2017

Tot a punt per a La Mostra d'Igualada 2017

Els carrers d’Igualada es convertiran del 30 de març al 2 d'abril en un gran escenari i el punt neuràlgic de les arts escèniques per a tots els públics del nostre país
21-03-2017
Tot a punt per a La Mostra d'Igualada 2017

Foto: La Mostra d'Igualada

La Mostra d’Igualada ha centralitzat aquest dilluns, 20 de març, la celebració del Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil, al Mercat de les Flors de Barcelona. Durant l’acte, que ha esdevingut una veritable trobada sectorial, el director artístic, Pep Farrés, ha posat veu a la lectura del manifest del Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil, escrit per l’escriptor mexicà Francisco Hinojosa.

La celebració també ha comptat amb l’actuació Renard o el llibre de les bèsties, de Teatre Obligatori, i amb diversos parlaments, encapçalats pel diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Juanjo Puigcorbé, i pel regidor de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, Pere Camps.

La fotografia de família amb les companyies que actuaran a La Mostra 2017, ha posat el punt i final a l’acte i ha iniciat el compte enrere cap al dijous 30 de març, quan els carrers d’Igualada es convertiran en un gran escenari i el punt neuràlgic de les arts escèniques per a tots els públics del nostre país.

(*informació via La Mostra d'Igualada)
  • Compartir