Sou a: Inici / Noticies / Compte enrere per a la Volcat 2017

Compte enrere per a la Volcat 2017

1.000 corredors participaran en una de les proves per etapes de BTT més antiga d'Europa
10-04-2017

Aquest divendres 14 d’abril arrancarà la VolCAT - Gran Premi Diputació de Barcelona, la prova de BTT per etapes pionera i una de les mes antigues d'Europa i amb la categoria internacional UCI S2. Es preveu que un total de 1.000 corredors entre els participants a les tres etapes i els participants a una i dos etapes, passin per Igualada. Un rècord respecte edicions anteriors, el mateix que amb la participació estrangera, també de rècord amb 20 nacionalitats diferents.

Aquesta edició de la VolCAT estarà molt disputada i promet gran espectacle degut a la presència de corredors internacionals i nacionals de primer nivell, com ara l'actual campió del Món d'XCM, el portuguès Tiago Ferreira o el campió d'Itàlia, Daniele Braidot, entre d'altres. Tots ells garanteixen un gran espectacle durant els dies 14, 15 i 16 d'abril a Igualada, la única seu amb sortida i arribada de totes les etapes. Tres etapes que sumen un total de 180 quilòmetres i 4.600 metres de desnivell per la comarca de l'Anoia, un entorn ideal per a la pràctica del Mountain Bike. Constants canvis de terreny combinant pistes forestals amb espectaculars descensos per senders; boscos i camps; terrenys rodadors i zones tècniques. Tres jornades de pura emoció amb un sol objectiu, creuar la meta d'Igualada el 16 d'abril i alçar els braços per celebrar la consecució del repte.

Un veritable espectacle que començarà el divendres a les 10h i els dos següents dies a les 9h, i es preveu que les arribades dels primers corredors siguin al voltant de les 12h. Entre les 12h i les 14h del diumenge és un dels moments més emocionants i espectaculars pel públic assistent, ja que coincideixen les arribades dels Finishers amb el posterior Eliminator entre els 30 millors corredors. L’eliminator ofereix al públic la possibilitat de veure en acció als millors corredors en un circuit curt de 900 metres de distancia i sobretot molt visible. 

Les inscripcions encara es mantenen obertes i tots aquells aficionats al BTT tenen la oportunitat de gaudir d’una autèntica prova per etapes ja sigui en una, dues o les tres. Ideal per a unes vacances que uneixen oci i esport, i l'oportunitat de viure una prova de mountain bike per etapes amb recorreguts espectaculars i experimentar la sensació de ser finisher. Les inscripcions estan disponibles a ticketoci.net

L’ajuntament d’Igualada aposta novament per a competicions d’alt nivell i dins del calendari internacional com la VolCAT i reforça la candidatura 'Igualada, Ciutat Europea de l’Esport 2019'. També han col·laborat a la prova els altres pobles per on transcorre la VolCAT com Vilanova del Camí, Carme, Orpí, Miralles, Santa Margarida de Montbui, Òdena, Castellfollit del Boix, Piera i Sant Martí de Tous.

(*informació via VolCat)

  • Compartir