Sou a: Inici / Noticies / Compte enrere per l'European Balloon Festival 2017

Compte enrere per l'European Balloon Festival 2017

Més de 50 globus sobrevolaran Igualada i l'Anoia en un festival que servirà també per inaugurar el nou Parc Central, un nou espai verd de 25.000 m2 i graderies per a dos mil espectadors
21-06-2017

Del dia 5 al 9 de juliol Igualada tornarà a viure el vol simultani de globus aerostàtics més gran del sud d’Europa, amb 54 globus vinguts de països com Japó, Anglaterra, Suïssa, França, Israel o Holanda i diversos punts de Catalunya i de l’Estat espanyol. Globus en formes especials com un cinematogràfic Minion o dos Mussols sobrevolaran per primera vegada el cel de la ciutat. Aquest dimecres, 21 de juny, han presentat les novetats d'enguany l'alcalde, Marc Castells, el responsable esportiu del festival, Josep Maria Lladó, el responsable dels iglús de vent i de l'espectacle nocturn de dissabte, Jordi Enrich, i Anna Costa en representació de l'estudi Evvo, que ha elaborat del cartell.

L’European Balloon Festival (EBF) arriba a la seva 21ena edició amb moltes novetats; la més destacada és la remodelació de la fase 1 del Parc Central d’Igualada, que acollirà els globus en un entorn de qualitat. Són 25.000m2 d’espai verd amb capacitat per acollir 2.000 persones assegudes en graderies. Un concert dels SP3 del Club Super3 inaugurarà el Parc Central el divendres dia 7 de juliol en una gran festa familiar que inclourà també vols captius, espectacles itinerants i una volada multitudinària d’estels.

A més dels diferents vols de competició, el Festival comptarà també amb un dels seus plats forts tradicionals: l’encesa nocturna de globus Night Glow Piromusical, que presentarà canvis i que es tancarà amb un concert del grup Los Manolos, dins del festival Anòlia. Es reedita també una Zona Village per a empreses del sector de l’aerostació, una Fun Zone amb activitats infantils el dissabte a la tarda i el projecte experimental Iglús de Vent, que tornarà a omplir el centre d’Igualada amb activitats culturals i lúdiques d’entitats igualadines dins de teles de globus reciclades.

El programa complet d’actes es pot consultar a la pàgina WEB del festival i a les pàgines del festival a les xarxes socials Facebook i Twitter. L’European Balloon Festival està impulsat per l’Ajuntament d’Igualada, l’empresa fabricant de globus Ultramagic i l’empresa de vol Globus Kon-Tiki i es tracta d’una oportunitat única a l’Estat espanyol de presenciar un vol simultani de globus aerostàtics i també de volar en un dels equips participants com a passatger.

  • Compartir