Sou a: Inici / Noticies / Concurs d'aparadors de la 26a Mostra d'Igualada

Concurs d'aparadors de la 26a Mostra d'Igualada

Hi poden participar tots els comerços de la ciutat que decorin el seu aparador amb motius relacionats amb el món del teatre.
19-02-2015

L’Ajuntament d’Igualada ha convocat el tercer Concurs d’Aparadors Comercials d’Igualada amb motiu de la 26a edició de La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil, amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial i alhora celebrar d’una manera més visual aquesta fira que tindrà lloc entre el 16 i el 19 d’abril de 2015 a la ciutat.

En el concurs hi poden participar tots els comerços d’Igualada que decorin el seu aparador amb motius relacionats amb el món del teatre orientat als infants i els joves. Enguany s’atorgaran tres premis. El primer estarà dotat amb 500 euros, el segon premi rebrà una dotació de 300 euros i el tercer consistirà en la gravació i emissió d’una falca publicitària a l’emissora municipal Ràdio Igualada.

Tots els comerciants que hi vulguin participar poden formalitzar la inscripció AQUÍ, per correu electrònic a , o entregar les butlletes emplenades a l’Oficina del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí (Plaça de la Creu, 18) o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Igualada (Plaça de l’Ajuntament, 1). El període d’inscripció es tancarà el dia 27 de febrer.

  • Compartir