Sou a: Inici / Noticies / Concurs de truites al Mercat de la Masuca

Concurs de truites al Mercat de la Masuca

El concurs és una iniciativa de l’Associació de Botiguers de la Masuca amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i es farà el proper dijous 23 de febrer
07-02-2017

L’Associació de Botiguers de la Masuca, l’entitat que aplega els comerciants del mercat municipal d’Igualada, prepara el primer concurs de truites del Mercat de la Masuca. La cita serà el proper Dijous Llarder, 23 de febrer, i porta per nom “El Dijous Llarder, Concurs de Truites!”.

El concurs està obert a tot tipus de persones, habituals o no habituals del Mercat, que vulguin posar a prova les seves dots culinàries. Per fer-ho, hauran de preparar i portar al mercat un dels plats més típics de Dijous Llarder: una truita. El contingut de la truita és lliure, però com a mínim un dels ingredients ha de ser de mercat, a banda dels ous, evidentment, i la recepta s’ha de preparar amb un total de 8 ous. A més, els participants hauran de fer constar els ingredients utilitzats en la preparació de la truita.

El jurat, que es presentarà en els propers dies, valorarà el gust, la presentació i la originalitat de cada truita i repartirà tres premis. El primer premi s’emportarà un val de compra per qualsevol parada membre de l’Associació de Botiguers de la Masuca valorat en 60 euros, el segon classificat un val de descompte valorat en 30euros i el tercer, un altre val per valor de 20euros. En total, es repartiran 110 euros en vals de compra, gentilesa de l’Associació de Botiguers de la Masuca.

Entrega de premis amb degustació oberta a tothom · La recepció de les truites es farà el mateix Dijous Llarder, al matí de 11 a 13h i a la tarda de 17 a 18h. El jurat farà les seves valoracions un cop tancat el plaç de presentació de truites i farà efectiu el seu veredicte a les 19h, quan es farà l’entrega de premis i una degustació de totes les truites presentades a concurs.

Aquesta degustació estarà oberta a tothom, de manera que tant participants com el públic del concurs podran tastar les truites presentades. Durant la degustació, l’Associació de Botiguers de la Masuca oferirà pa amb tomàquet i vi a tots els assistents per acompanyar les truites. El concurs “El Dijous Llarder, Concurs de Truites!” és una iniciativa de l’Associació de Botiguers de la Masuca i té el suport del Departament de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada.

(**informació via Mercat de la Masuca)

  • Compartir