Sou a: Inici / Noticies / Concurs d'Instagram per joves al voltant del 25N

Concurs d'Instagram per joves al voltant del 25N

Totes les imatges presentades amb motiu del Dia per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones optaran a guanyar una càmera Polaroid
13-11-2017

El servei de Promoció de la Salut de l’Ajuntament d’Igualada proposa un concurs d’Instagram adreçat a joves amb motiu del 25 de Novembre, Dia per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Podran participar-hi els joves de 12 a 35 anys i la fotografia que presentin ha de tenir relació amb la lluita contra la violència masclista. Així doncs, poden ser objecte del concurs aquelles que abordin les diverses formes de violència implícites –estructural, simbòlica o institucional– o explícites –física, psicològica, sexual o econòmica– vers les dones, esdevingudes en l’àmbit de la parella, familiar, laboral, social o comunitari. Per a més informació sobre els conceptes es pot consultar el Protocol d’Abordatge de la Violència Masclista a la Comarca de l’Anoia al WEB de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena.

Entraran a concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #igd25N publicades entre el dissabte, 25 de novembre, i el divendres, 8 de gener, ambdós inclosos. Per tal de poder participar i evitar possibles problemes d’etiquetatge de les imatges és indispensable seguir el compte d’Instagram @promociosalutigd i mencionar-lo a la publicació. Aquesta s’haurà de fer des del perfil personal de les persones participants, no hi ha limitació de la quantitat de fotografies per participant i en cap cas es tindran en compte les valoracions d’altres usuaris sobre les fotografies presentades a l’hora d’emetre un veredicte.

El jurat estarà format per una persona de l’àrea d’Igualtat de la MICOD, per una persona del departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada i per una representant d’associacions de dones d’Igualada i per un professional del disseny. Es valorarà l’impacte visual de la imatge, l’originalitat, la creativitat i l’adequació de la mateixa a la transmissió de valors igualitaris, la defensa dels drets de les dones i la lluita contra la violència masclista

Hi haurà un únic premi, una càmera fotogràfica Polaroid Snap Touch Instant Digital Camera, amb pantalla LCD i impressió instantània amb tecnologia Zero Ink, una funda, i recanvis Premium ZINK Paper 20 peces 50x75 mm.

Més informació i bases del concurs AQUÍ.

  • Compartir