Sou a: Inici / Noticies / Concurs per escollir la imatge del 8 de març a la Conca d'Òdena

Concurs per escollir la imatge del 8 de març a la Conca d'Òdena

El concurs s’ha obert a joves a partir de 16 anys, a diferència de les convocatòries anteriors, en què calia ser major d’edat
04-12-2018

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Odena (MICOD) impulsa enguany la sisena edició del concurs per escollir la imatge gràfica de la campanya al voltant del 8 de Març, el Dia Internacional de les Dones. I ho fa amb novetats destacades.

El premi per la proposta guanyadora, a banda d’aparèixer als cartells i a l’agenda d’actes de la jornada que es distribuirà als municipis de la MICOD, és de 300 euros. Però, en aquesta ocasió, la participació en el concurs s’ha obert a joves a partir de 16 anys, a diferència de les convocatòries anteriors, en què calia ser major d’edat. A més, també com a novetat, hi podran participar persones de tota la comarca de l’Anoia, més enllà de la Conca d’Òdena.

El termini per a presentar les obres ha començat aquest dilluns, 3 de desembre, i s’allargarà fins a finals del mes de gener. Les bases del concurs es poden consultar al WEB de la Mancomunitat i, per a qualsevol dubte, es pot adreçar la consulta a la seva àrea d’Igualtat de Gènere.

  • Compartir