Sou a: Inici / Noticies / Concurs per infants i joves 'L’Europa que volem ser!'

Concurs per infants i joves 'L’Europa que volem ser!'

Els millors treballs en les categories de Dibuix, Assaig, Prosa, Poesia, Fotografia i Vídeo guanyaran viatges i diferents premis
03-01-2017

L’Ajuntament d’Igualada, juntament amb la ciutat búlgara d’Aksakovo, la portuguesa de Setúbal i la italiana de Nughedu Santa Vittoria, forma part del projecte Europe in the Future: Multifaceted and Unified. Aquesta iniciativa vol fomentar la reflexió sobre el futur de la Unió Europea a partir de la participació ciutadana i una de les accions que proposa és el concurs L’Europa que volem ser! (The Europe we want to be!).

Els infants i joves entre 7 i 29 anys que hi participin elaborant un dibuix, assaig, conte, poesia, vídeo o fotografia inspirats en els valors de la Unió Europea, poden guanyar viatges i diferents premis. El termini s’acaba el proper 31 de gener i, per a més informació es pot contactar amb el departament municipal d’Internacionalització al 93 803 19 50, extensió 305.

Categories i premis · El concurs convida els joves a crear materials artístics que reflexionin sobre la història comú, els valors compartits i el compromís de desenvolupament de la Unió Europea. Les categories són Dibuix, Assaig, Prosa i Poesia, per a participants de 7 a 29 anys, i Fotografia i Vídeo, en aquest cas adreçades a joves de 14 a 29 anys.

Un mateix participant pot participar a les diferents categories, però només podrà presentar un treball en cadascuna d’elles. Es valorarà la creativitat i originalitat, així com la claredat del missatge. Els treballs escrits es poden entregar tant en català com en castellà, així com anglès, italià, portuguès o búlgar. Les bases detallades es poden descarregar AQUÍ.

Els millors treballs de cada categoria presentats per participants de 7 a 13 anys guanyaran una tauleta electrònica, mentre que els joves de 14 a 20 i els de 21 a 29 poden aconseguir un viatge al país d’un dels socis del projecte, Bulgària, Itàlia o Portugal. En funció de la categoria, el segon premi és una ploma, una compilació de dibuixos, una càmera de vídeo o una càmera de fotos. El tercer premi és un lot de regals de les diferents ciutats.

Durant els dies del Saló de la Infància, els més petits han trobat un estand on podien participar al concurs de dibuixos i, durant el mes de gener, es pot continuar participant, fent arribar els treballs per correu electrònic a , que han d’anar acompanyats del formulari de participació degudament completat i signat.

  • Compartir