Sou a: Inici / Noticies / Condemna pel cas de segrest i agressió del 29 d'octubre

Condemna pel cas de segrest i agressió del 29 d'octubre

L'Ajuntament ha convocat una concentració ciutadana per a rebutjar aquests fets aquest mateix dimecres, 2 de novembre, a les 20h, a la Plaça de l'Ajuntament.
02-11-2016

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha lamentat en nom del consistori i ha condemnat fermament aquest dimecres, 2 de novembre, el segrest d'una dona a Igualada i posterior agressió a Castellbisbal, succeïts el passat cap de setmana. Castells ha volgut transmetre tot el suport a la víctima i a les seves persones properes, ha agraït especialment la tasca de recerca duta a terme pels Mossos d'Esquadra a Igualada i la permanent informació rebuda des de les conselleries d'Interior i Justícia. Castells, finalment, ha afirmat que cal reflexionar al voltant de l'actual sistema de permisos penitenciaris per a evitar que es reprodueixin fets com aquest.

L'Ajuntament ha convocat una concentració ciutadana per a rebutjar aquests fets aquest mateix dimecres, 2 de novembre, a les 20h, a la Plaça de l'Ajuntament, i ha fet públic el següent comunicat:


COMUNICAT de l’Ajuntament d’Igualada referent al cas de segrest i agressió succeït el 29 d’octubre de 2016

Aquest Ajuntament:

Mostra la seva consternació pels greus fets succeïts el passat cap de setmana, el segrest d’una dona a Igualada i la seva posterior agressió al municipi de Castellbisbal.

Rebutja i condemna de manera unànime i rotunda, un cop més, qualsevol tipus de violència vers les dones.

Desitja la recuperació de la víctima i expressa la seva total solidaritat i el seu absolut suport als familiars i persones properes.

Posa en valor la tasca diligent, ràpida i professional de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Igualada, que durant el cap de setmana va desplegar un dispositiu de recerca exemplar, fet que va permetre detenir el presumpte agressor en poques hores.

Vol agrair igualment el permanent suport i la puntual informació que s’ha rebut en tot moment, des del passat diumenge i fins a dia d’avui, des de les conselleries d'Interior i de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Finalment, l'Ajuntament d'Igualada demana a les autoritats competents que revisin els protocols de reinserció de presos, amb l’objectiu d’evitar que casos d’aquesta gravetat mai més es tornin a repetir.

Igualada, 2 de novembre de 2016.

  • Compartir