Sou a: Inici / Noticies / Condol per la mort de l'empresari Joan Rojas

Condol per la mort de l'empresari Joan Rojas

Aquest empresari igualadí del tèxtil es va significar de manera molt important per la creació i la posterior expansió de l’empresa de roba esportiva Buff
08-01-2018
Condol per la mort de l'empresari Joan Rojas

Joan rojas, a la dreta de la imatge, l'any 2016

L’Ajuntament d’Igualada manifesta el seu condol per la mort de Joan Rojas, empresari del tèxtil que es va significar especialment per la creació i la posterior expansió de l’empresa de roba esportiva Buff.

El consistori lamenta la desaparició d’aquest industrial igualadí, nascut el 1946, a qui l’alcalde, Marc Castells, destaca com “un emprenedor genuí que va aconseguir, amb el treball i esforç constants, crear una marca que és referent mundial i que ha posicionat Igualada al mapa”.

Buff es va distingir inicialment per la fabricació de tubulars, ampliant posteriorment de manera molt important la seva gamma de roba esportiva i de muntanya. Avui té gairebé 200 treballadors i la seva seu central a Igualada, que acull tots els processos de producció, disseny, estampació, comunicació i màrqueting dels productes, va ser ampliada fins als 12.500 m2 l’any 2016. La marca està present en 70 països a Europa, l'Àsia i Amèrica, compta amb dues filials a Alemanya i els Estats Units, i factura anualment al voltant de 40 milions d’euros.

L’Ajuntament de la ciutat trasllada el condol a la seva família, amics, companys, treballadors i als àmbits del tèxtil i l’esport en el seu conjunt.

  • Compartir