Sou a: Inici / Noticies / Condol per la mort de l'exregidor Joan Torras i Compte

Condol per la mort de l'exregidor Joan Torras i Compte

Actualment president del Consell Assessor del Bon Govern de l’Ajuntament d’Igualada i, durant l’anterior legislatura, va ser tercer tinent d’alcalde del govern municipal
14-04-2017

Aquest divendres, 14 d’abril de 2017, ha mort als 63 anys d’edat i després d’una llarga malaltia, Joan Torras i Compte, actualment president del Consell Assessor del Bon Govern de l’Ajuntament d’Igualada i, durant l’anterior legislatura, tercer tinent d’alcalde del govern municipal.

Torras, empresari professionalment vinculat al sector tèxtil, va ser conseller del Consell Comarcal de l’Anoia (2007-2010) i regidor de l’Ajuntament per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) entre els anys 2003 i 2015. En la legislatura 2011-2015, formant part del govern de coalició entre CiU i ERC, va ocupar la tercera tinença d’alcaldia, essent responsable de l’àrea d’Acció Social i Promoció Personal.

Marc Castells, alcalde de la ciutat, lamenta “la pèrdua d’un polític que s’estimava Igualada i que sempre va viure la política municipal amb passió; una persona generosa i molt propera als ciutadans que, en tot moment, a l’oposició i al govern, va treballar per fer de la nostra una ciutat millor”.

La corporació municipal expressa el seu condol a la família, amics i companys.

  • Compartir