Sou a: Inici / Noticies / Condol per la mort de Magí Puig i Gubern

Condol per la mort de Magí Puig i Gubern

L’Ajuntament de la ciutat trasllada el condol a la seva família, amics i a les entitats en les quals va estar involucrat
24-04-2019

L’Ajuntament d’Igualada expressa el seu condol per la mort de Magí Puig i Gubern, històric blanquer i activista cultural, mort a l’edat de 86 anys.

De família adobera, destacat membre del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI) i ànima, durant molts anys, de l’Aula d’Extensió Universitària per la Gent Gran de l’Anoia (AUGA), va destacar també com un dels impulsors del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia i de l’antiga Escola de Teneria de la Plaça del Rei. En reconeixement a la seva trajectòria i el seu compromís, l’Ajuntament li va concedir el Premi d’Honor Ciutat d’Igualada l’any 2017.

El consistori lamenta la pèrdua d’una persona de gran pes en la història recent de la ciutat que l’alcalde, Marc Castells, ha definit aquest matí com “un igualadí que s’estimava profundament la seva ciutat, que va impulsar iniciatives cabdals per entendre com és avui Igualada i que va dur a terme una ingent tasca d’investigació i divulgació al llarg de tota la seva vida”.

L’Ajuntament de la ciutat trasllada el condol a la seva família, amics i a les entitats en les quals va estar involucrat.

 

  • Compartir
Pertany a: