Sou a: Inici / Noticies / Conferència institucional amb motiu del 8 de Març

Conferència institucional amb motiu del 8 de Març

En va ser protagonista Marta Corcoy, periodista, investigadora i gran coneixedora del paper de les dones als mitjans de comunicació
10-03-2017

L’Espai Cívic Centre d’Igualada va acollir el passat dijous, dia 9, la conferència institucional amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, un dels actes destacats dins de l’agenda que coordina anualment la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD).

En va ser protagonista Marta Corcoy, periodista, investigadora i gran coneixedora del paper de les dones als mitjans de comunicació, que va convidar els assistents precisament a reflexionar sobre si Hi ha biaix de gènere als mitjans de comunicació?.

Prèviament, la tinent d’alcalde d’Acció Social i Igualtat de l’Ajuntament d’Igualada, Carme Riera, va lliurar el reconeixement al guanyador del quart Concurs de Portades per la Igualtat de Gènere. Adrián Haro, alumne de l’Escola Municipal d’Arts Gaspar Camps, va ser l’autor del disseny triat en aquesta ocasió com a cartell i portada del programa d’actes de la MICOD al voltant d’aquesta data.

  • Compartir