Sou a: Inici / Noticies / Conferència internacional a Sardenya

Conferència internacional a Sardenya

Igualada va presentar, entre altres, diferents experiències que es fan des del Servei d’Atenció a les Migracions, com són el servei de primera acollida i el servei d’alfabetització
12-09-2016

L’Ajuntament d’Igualada, juntament amb Cáritas Arxiprestal Anoia-Segarra, el Grup de Dones Nour i l’Associació Sociocultural Atlas, van participar, els passats 31 d’agost i 1 de setembre, en una conferència internacional que va tenir lloc a Nughedu Santa Vittoria, a l’illa italiana de Sardenya. La cita formava part del projecte europeu Europe, the place where we like to live, que té per objectiu fomentar la participació de la ciutadania i millorar les condicions per a l’evolució democràtica a la Unió Europea, ajudant a entendre i millorar la comprensió de les seves polítiques, la història, la diversitat dels ciutadans i la promoció d'oportunitats de participació social i intercultural. Hi van participar, a banda de Nughedu Santa Vittoria i Igualada, també la búlgara Aksakovo i la portuguesa Setúbal.

Aquesta ha estat la tercera trobada que es duu a terme i el seu eix temàtic va ser la igualtat d'oportunitats. Els representants de cada municipi van exposar les seves experiències en aquest àmbit i, concretament, Igualada va presentar, entre altres, diferents experiències que es fan des del Servei d’Atenció a les Migracions, com són el servei de primera acollida i el servei d’alfabetització. Es va destacar el treball en xarxa i la bona entesa entre les entitats i l’administració.

  • Compartir