Sou a: Inici / Noticies / Conveni amb el Servei Català de Trànsit en matèria de seguretat viària

Conveni amb el Servei Català de Trànsit en matèria de seguretat viària

El nou conveni marc inclou un annex de suport a la Policia Local d’Igualada per a la detecció de substàncies estupefaents al volant
20-01-2019

L’Ajuntament d’Igualada i el Servei Català de Trànsit (SCT) han formalitzat aquest diumenge, 20 de gener, un nou conveni marc per a la col·laboració en matèria de seguretat viària, d’acord amb la línia de cooperació amb els municipis que estableix el Pla de Seguretat Viària 2017-2019 de l’SCT.

En aquest acord, destaca com a principal novetat un annex relatiu al suport per a la detecció de drogues al volant, segons el qual el Servei Català de Trànsit facilitarà a la Policia Local d’Igualada kits de detecció de substàncies estupefaents. El conveni (més informació AQUÍ) l’han rubricat l’alcalde, Marc Castells, i el conseller d’Interior, Miquel Buch, amb la presència també del director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, del cap de la Policia Local, Jordi Dalmases, i del director dels serveis territorials d'Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes.

El conseller ha assistit també, en el marc de la seva visita a Igualada, a la celebració dels Tres Tombs. Ha presenciat, a la Rambla Sant Isidre, el tercer tomb dels carros i genets participants en la 197a edició de la festa, ha signat el Llibre d’Honor de la ciutat a l’Ajuntament i ha pres part en el tradicional dinar de germanor de l’Antic Gremi de Traginers, que se celebrava a l’Hotel Amèrica.

  • Compartir