Sou a: Inici / Noticies / Convocatòria d'ajuts i premis d'excel·lència per estudiants i esportistes

Convocatòria d'ajuts i premis d'excel·lència per estudiants i esportistes

Es poden sol·licitar Beques de Grau i Postgrau Universitari o bé Premis d’Excel·lència per Estudiants o per Esportistes Individuals
12-06-2018

Entre els dies 25 de juny i 20 de juliol, l’Ajuntament d’Igualada obre el termini de sol·licitud de diferents ajuts i premis d’excel·lència creats per a reconèixer el mèrit i el talent dels estudiants i esportistes més destacats de la ciutat. Enguany, com a novetat, s’incorporen precisament els premis d’excel·lència esportiva, orientats als esportistes individuals que hagin assolit èxits destacats. El detall de totes les categories i el procediment a seguir es pot consultar AQUÍ.

Pel que fa als ajuts i premis destinats als estudiants, es pot optar a dues categories. D’una banda, es pot optar a rebre una Beca de Grau o Postgrau Universitari i, per a aconseguir-la, cal haver estat cursant aquests estudis durant el curs 2017/2018 i estar empadronat a la ciutat com a mínim des de fa sis mesos. Si s’han aprovat entre 30 i 59 euros, es pot obtenir una beca de fins a 500 euros i, si se n’han aprovat més de 60, se’n pot obtenir una de fins a 800 euros.

De l’altra, s’atorgaran quaranta Premis d’Excel·lència per a Estudiants, als quals hi podran optar aquells que hagin finalitzat, amb una qualificació mínima de 8,5 punts, la prova de Selectivitat, estudis de cicles formatius de Formació Professional o d’Arts Plàstiques i Dissenys, o bé estudis de grau universitari. En aquest cas, també caldrà estar empadronat a Igualada des de fa 6 mesos de forma continuada i el premi serà de fins a 1.000 euros.

Finalment i en un altre vessant, aquest any s’introdueixen els nous Premis d’Excel·lència per als Esportistes d’Esports Individuals. Per optar-hi cal estar federat, haver participat en competicions oficials de categoria absoluta, haver obtingut resultats destacats que es valoraran segons els nivells puntuables que contemplen les bases de la convocatòria i, en tots els casos, la temporada que es valorarà serà aquella que hagi finalitzat completament el dia 31 de desembre de 2017. En aquest cas, cal portar dos anys empadronat a Igualada i l’import del premi dependrà tant del nombre d’esportistes premiats finalment com dels resultats de cadascun d’ells.

Des de l’Ajuntament d’Igualada s’impulsen aquestes línies d’ajuts amb la voluntat de reconèixer l’esforç i l’excel·lència de tots aquells igualadins i igualadines que, amb el seu talent, constància i dedicació, destaquen en els seus respectius àmbits.

  • Compartir