Sou a: Inici / Noticies / 'Creactiva’t al Museu!' ensenyarà a fer un fermall per al Patge Faruk

'Creactiva’t al Museu!' ensenyarà a fer un fermall per al Patge Faruk

La proposta és gratuïta i té l’aforament limitat, adreçant-se preferentment a famílies amb infants a partir de 8 anys
10-12-2018

Quina joia es pot regalar a un patge reial? Coincidint amb els 75 anys de l’arribada a Igualada del Patge Faruk, el Museu de la Pell d’Igualada convida a participar en Una joia per al Patge Faruk un taller familiar per aprendre a fer un fermall ben especial, combinant pell amb altres materials. Caldrà triar el retall de pell més adient pel disseny que es vulgui fer i embellir-lo amb vidrets, perletes i granadura de fantasia.

Aquest taller, adreçat al públic familiar, és una de les activitats vinculades a l’exposició Faruk. Històries del 28 de desembre, que es pot veure al Museu fins el 13 de gener i que recull, a través d’històries i d’emocions, els 28 de desembres des dels inicis de la festa dels Reis a Igualada fins l’any 1991, repassant diversos esdeveniments a través de fotografies, documents, indumentària i objectes de tota mena.

El taller d’aquest diumenge començarà a les 12h i s’adreça a famílies amb infants a partir de 8 anys. L’admissió és gratuïta però l’aforament és limitat.

Programa Creactiva’t al Museu! · El programa Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell reuneix deu propostes mensuals molt variades, que van des de tallers diversos a contacontes, visites o activitats lúdiques. L’objectiu és posar en valor l’experiència de crear i d’aprendre gaudint en família, al voltant de les exposicions temporals i les col·leccions del Museu, la història i l’expressió de la cultura local.

Aquesta és una iniciativa del Museu de la Pell i del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, els Moixiganguers d’Igualada, Ingravita, el Museu Molí Paperer de Capellades, la Comissió de la Cavalcada de Reis d’Igualada i la Diputació de Barcelona.

 

  • Compartir