Sou a: Inici / Noticies / 'Creactiva't al Museu!' proposa descobrir l'espai Ingravita

'Creactiva't al Museu!' proposa descobrir l'espai Ingravita

Es podran poden conèixer alguns detalls del passat de la fàbrica de Cal Fillat i descobrir la seva transformació en un singular centre esportiu
07-05-2018

El proper diumenge, 13 de maig, a les 11h, la iniciativa de lleure Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell, proposa descobrir el rocòdrom indoor i escola d’escalada Ingravita, que es troba en una antiga fàbrica situada al c/ Sebastià Artés, 29.

L’activitat que s’hi ha previst és el joc Vells espais, noves vides, un concurs interactiu creat expressament per aquesta ocasió, a través del qual es podran poden conèixer alguns detalls del passat de la fàbrica de Cal Fillat i descobrir la seva transformació, de centre industrial a espai recuperat per a l’oci i l’esport.

Cal portar un telèfon mòbil per família i, d’aquesta manera, es podrà seguir el joc interactiu. Tot seguit, els nois i noies participants –entre 5 i 16 anys– podran experimentar els circuits de blocs, els jocs i els equilibris del rocòdrom. La proposta és gratuïta, l’aforament és limitat i no cal fer reserva prèvia per assistir-hi.

Programa Creactiva’t al Museu! · Aquesta activitat està relacionada també amb l’exposició Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català, que es pot veure fins al 24 de juny al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia.

El programa Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell reuneix deu propostes mensuals molt variades, que van des de tallers diversos a contacontes, visites o activitats lúdiques. L’objectiu és posar en valor l’experiència de crear i d’aprendre gaudint en família, al voltant de les exposicions temporals i les col·leccions del Museu, la història i l’expressió de la cultura local.

Aquesta és una iniciativa del Museu de la Pell i del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, els Moixiganguers d’Igualada, Ingravita, el Museu Molí Parerer de Capellades, la Comissió de la Cavalcada de Reis d’Igualada i la Diputació de Barcelona.

 

  • Compartir