Sou a: Inici / Noticies / 'Creactiva't al Museu!' proposa fer un rodal amb la tècnica romana del mosaic

'Creactiva't al Museu!' proposa fer un rodal amb la tècnica romana del mosaic

Aquesta nova proposta, que s’adreça sobretot a famílies amb infants a partir de 6 anys, s’inspira en els mosaics de la Vil•la Romana de l’Espelt
17-04-2019

El proper diumenge, 28 d’abril, a les 12h, el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia proposa una nova activitat dins del seu programa familiar Creactiva’t al Museu!.

En aquesta ocasió, el taller s’inspirarà en els mosaics de la Vil·la Romana de l’Espelt  i, seguint les pautes dels artesans de l’antiga Roma, proposa la realització d’un rodal, o sootagot, amb tessel·les de colors –les petites peces que formen un mosaic–.

L’activitat es dirigeix a famílies amb infants a partir de 6 anys i l’admissió és gratuïta amb aforament limitat. L’admissió es farà segons ordre d’arribada.

Programa Creactiva’t al Museu! · El programa Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell és l’agenda d’activitats culturals i lúdiques del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia per gaudir amb la família i els amics.

En l’edició d’aquest any 2019, hi ha propostes molt variades, amb tallers de fotografia, tecnologia, creació artística, grafiti i art urbà, disseny i tipografia, música o gastronomia entre altres, per aprendre, jugar i imaginar entorn a les festes i tradicions locals, les exposicions temporals i les col·leccions del Museu. Aquesta iniciativa del Museu de la Pell i el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, compta amb la col·laboració de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, el Museu del Traginer. Col·lecció Antoni Ros, FineArt Igualada, el Col·lectiu Eixarcolant, l’Associació Cultural Dessota, l’Aula de Música Tradicional de l’Anoia (AMTA), els Moixiganguers d’Igualada, el Vinseum Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, la Fundació Joan Brossa, Fira d’Igualada, l’Associació del Barri de la Font Vella i la Diputació de Barcelona.

 

  • Compartir