Sou a: Inici / Noticies / 'Creactiva't al Museu!' proposa fotografiar sobre una fusta

'Creactiva't al Museu!' proposa fotografiar sobre una fusta

Aquesta nova proposta, que s’adreça principalment a infants a partir de 8 anys, s’emmarca també en l’edició 2019 del festival fotogràfic FineArt
04-03-2019

Aquest diumenge, 10 de març, a les 12h, el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia ofereix un taller dedicat a la fotografia, en el marc del festival FineArt Igualada i dins del seu programa d’activitats familiars Creactiva’t al Museu!.

El taller, que porta per títol Fotografiem sobre una fusta, consistirà a experimentar amb fotografies al damunt d’un suport poc habitual, sobre el qual es traslladaran les imatges amb la tècnica del transfer, que permet resultats suggeridors i molt originals. L’activitat, gratuïta i amb l’aforament limitat, s’adreça al públic familiar i especialment als infants a partir de 8 anys.

Programa Creactiva’t al Museu! · El programa Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell és l’agenda d’activitats culturals i lúdiques del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia per gaudir amb la família i els amics.

En l’edició d’aquest any 2019, hi ha propostes molt variades, amb tallers de fotografia, tecnologia, creació artística, grafiti i art urbà, disseny i tipografia, música o gastronomia entre altres, per aprendre, jugar i imaginar entorn a les festes i tradicions locals, les exposicions temporals i les col·leccions del Museu. Aquesta iniciativa del Museu de la Pell i el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, compta amb la col·laboració de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, el Museu del Traginer. Col·lecció Antoni Ros, FineArt Igualada, el Col·lectiu Eixarcolant, l’Associació Cultural Dessota, l’Aula de Música Tradicional de l’Anoia (AMTA), els Moixiganguers d’Igualada, el Vinseum Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, la Fundació Joan Brossa, Fira d’Igualada, l’Associació del Barri de la Font Vella i la Diputació de Barcelona.

  • Compartir