Sou a: Inici / Noticies / Creix l’us de les zones taronges, d’aparcament gratuït amb temps limitat, durant el primer semestre de 2021

Creix l’us de les zones taronges, d’aparcament gratuït amb temps limitat, durant el primer semestre de 2021

Tant comerciants, clients com usuaris valoren positivament la zona taronja de l’entorn del CAP que ha afavorit la rotació d’estacionaments
28-07-2021

La tinenta d’alcalde Carlota Carner ha presentat el seguiment de les dades d’utilització de les Zones Taronges de la ciutat durant aquest primer semestre. En total, des del mes de gener i fins al mes de juny, s’han expedit un total de 89.899 tiquets gratuïts, 15.355  dels quals, durant el mes de juny.

Carner ha valorat molt positivament les dades que “mostren una progressió ascendent en l’utilització d’aquestes zones i de ben segur que s’arribarà a més dels 100.000 tiquets gratuïts quan tanquem les dades del mes de juliol”. Aquestes dades, ha dit Carner, “avalen aquest model d’aparcament gratuït amb temps limitat que ha afavorit la rotació d’estacionaments en zones molt concorregudes de la nostra ciutat”

Igualada ha creat darrerament dues noves zones taronges, una a l’entorn del CAP i l’altra a la Sagrada Família, que se sumen a les que ja hi havia en funcionament a Cal Carner i a l’entorn del Mercat de la Masuca. Les zones taronges són estacionaments gratuïts regulats, en els que cal treure un tiquet per estacionar sense cost durant una hora i mitja. L’horari de funcionament és el mateix que a la resta de zones d’aparcament regulat.

Carlota Carner ha posat com a exemple d’èxit les 35 places de zona taronja que des del mes de maig s’han ubicat a l’entorn del CAP i l’estació, entre el Passeig Verdaguer i l’avinguda de Montserrat. Carner ha dit “ que tant els comerciants de la zona com els clients i veïns valoren molt positivament aquest canvi que garanteix la rotació en l’aparcament durant les hores més concorregudes”.

Davant d’aquesta bona acceptació la tinent d’alcalde Carlota Carner ha explicat que l’ajuntament està estudiant la implantació d’altres possibles zones taronges a l’entorn del barri del Poble Sec.

  • Compartir