Sou a: Inici / Noticies / Creu Roja Anoia inicia una nova campanya de recollida de joguines

Creu Roja Anoia inicia una nova campanya de recollida de joguines

Culminarà amb una marató de recollida el 22 de desembre a l'Ajuntament i cal que siguin joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes
21-11-2017
Creu Roja Anoia inicia una nova campanya de recollida de joguines

Foto: Creu Roja

Creu Roja a l’Anoia posa en marxa la 29a edició de la Campanya de Recollida de Joguines, amb la finalitat que cap nen de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis, cobrint així les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l’adquisició de regals pels seus fills. Els criteris d’accés a la campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi.

Des de Creu Roja, un any més, es fa una crida per les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal. Cal que siguin joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes.

Enguany, l’acte central de la campanya culminarà el proper 22 de desembre, de les 10 a les 20h, amb la marató que se celebrarà novament al vestíbul de l’Ajuntament d’Igualada. D'aquesta manera es facilitarà el lliurament de joguines als centres educatius de la ciutat durant el matí i, durant tota la jornada, es rebran també les donacions de tota la ciutadania que hi vulgui col·laborar.

Tots aquells que no puguin assistir el dia de la marató, poden portar les seves joguines a les oficines de Creu Roja, situades al c/ Les Comes 34, de 9 a 14 i de 16 a 19h.

(*informació via Creu Roja Anoia)

 

 

 

  • Compartir