Sou a: Inici / Noticies / Crida a la participació del projecte 'Igualada, ciutat amiga de les persones'

Crida a la participació del projecte 'Igualada, ciutat amiga de les persones'

Els dies 20 i 27 es duran a terme dues noves reunions de grups de reflexió que contribuiran a la redacció del seu Pla d’Acció
13-03-2017

El projecte Igualada, Ciutat Amiga de les Persones Grans aborda aquest 2017 la seva fase final: l’elaboració i redacció del Pla d’Acció. Durant l’any passat, es van convocar diferents grups de participació formats per ciutadans, representants d’empreses, serveis i tècnics municipals, que van treballar per prioritzar, ampliar i concretar les diverses propostes de millora que havien sorgit en l’anterior fase de diagnosi participativa.

Dels vuit grups de reflexió que es van establir inicialment només en resten tres per reunir-se i, aquest mes de març, s’han programat dues d’aquestes tres trobades. La primera, el dilluns dia 20 a les 13h, aplegarà a l’Espai Cívic Centre el grup de Relacions de Suport i Ajuda Mútua. El segon reunirà diferents actors del camp Comunicació i Informació, el 27 de març, també a les 13h i al mateix escenari.

Des del departament d’Acció Social de l’Ajuntament es fa una crida a la ciutadania inquieta que vulgui participar en aquests grups, per definir el Pla d’Acció, que treballaran en una sola sessió i contribuiran a endreçar les propostes existents i pensaran de manera conjunta com portar-les a terme. Les persones interessades a participar-hi s’hi poden inscriure a plainclusio@aj-igualada.net o trucar al 93 803 19 50 i demanar pel Pla d’Inclusió.

El projecte Igualada, ciutat amiga de les persones grans té l’objectiu de facilitar que Igualada esdevingui un municipi més amable, accessible i respectuós amb aquest col·lectiu. També té la finalitat d’aprofitar el potencial que representen les persones grans per les famílies per la ciutat.

 

  • Compartir