Sou a: Inici / Noticies / Crida de La Mostra d'Igualada per involucrar joves en La Mostra JOVE

Crida de La Mostra d'Igualada per involucrar joves en La Mostra JOVE

La fira busca joves d’entre 12 i 18 anys amb ganes d’omplir de vida L’Escorxador
07-11-2018

La Mostra d’Igualada torna a fer una crida als nois i noies d’Igualada i comarca d’entre 12 i 18 anys per crear un grup de joves que doti de vida La Mostra JOVE a L’Escorxador.

L’any passat van participar-hi una quinzena de joves,ideant i autogestionant l’espai. Organitzats en comissions de treball, van fer possible tot allò que volien trobar-hi: postfuncions, assajos oberts, improshowsshowcases, concerts, DJ’s, exposicions, vermuts i dinars populars, una zona de relax, servei de bar, ambientació... També van imaginar i protagonitzar la imatge de La Mostra JOVE i van obrir el compte d’Instagram @joveslamostra per informar de les activitats que havien preparat.

El Grup de Participació Jove és obert a tothom. Només cal tenir ganes de voler muntar coses amb altres joves. La primera trobada serà el dijous 15 de novembre, a les 18h, a l’equipament juvenil La Kaserna. No cal inscriure’s per assistir-hi. Consistirà en una sessió informativa per explicar els objectius de la iniciativa, formar el grup i recollir les primeres idees per posar-se en marxa. 

Les trobades seran mensuals i La Mostra les coordinarà a través d’una dinamitzadora juvenil que ajudarà els nois i noies a tirar endavant el projecte. L’objectiu és que els joves proposin, debatin i decideixin el què, qui, com i perquè de l’activitat paral·lela a L’Escorxador perquè es facin encara més seu l’espai i hi participin activament. 

En només tres anys, L’Escorxador s’ha consolidat coml’espai propi de La Mostra JOVE amb una programació que abraça una quarantena d’espectacles i activitats distribuïts en dues sales i els patis exteriors. La programació oficial està seleccionada pel director artístic de La Mostra d’Igualada, mentre que el conjunt d’activitats paral·leles les organitzen els mateixos joves.

La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil · La Mostra d’Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia i que té com a objectius nodrir les programacions familiars d’arreu del país i afavorir la internacionalització de les companyies que hi participen. Considerada Mercat estratègic de Catalunya, està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Del 4 al 7 d’abril de 2019 celebrarà la 30a edició.

(*informació via La Mostra d'Igualada)

  • Compartir