Sou a: Inici / Noticies / Crònica del partit benèfic pel càncer de mama

Crònica del partit benèfic pel càncer de mama

El partit d’aquest divendres a Les Comes és una d’aquelles ocasions úniques en les quals tothom guanya. La selecció de Catalunya ha acabat imposant-se per 4 a 7.
02-11-2015

El partit d’aquest divendres a Les Comes és una d’aquelles ocasions úniques en les quals tothom guanya. La selecció de Catalunya ha acabat imposant-se per 4 a 7, però en aquesta ocasió el més important era la causa que defensaven els dos equips: la lluita contra el càncer de mama.

300 espectadors han participat en aquest partit benèfic que ha complert totes les expectatives. S’han recaptat fons, s’ha conscienciat de la necessitat de fer revisions periòdiques i s’ha pogut veure un bon partit d’hoquei. La selecció nacional dirigida per Jordi Camps ha demostrat ser un bloc competitiu i l’IHC,  que ha donat molts minuts als joves del planter, ha millorat després del descans (el parcial de la segona part ha estat de 4 a 4). A la fi, una d’aquelles poques ocasions que tothom guanya.

IGUALADA HC 4 (0-4) Àlex Ferrer, Ton Baliu (1), Nil Garreta (1), Sergi Pla (2), Pol Galbas, equip inicial. Tety Vives, Roger Bars, Met Molas, Dani Lòpez i Elagi Deitg.

SELECCIÓ DE CATALUNYA 7 (3/4) Albert Povedano, Del Amor, Vàzquez (3), Vargas (4), Rubio, equip inicial. Jassel Oller, Rodero, Xaus, Arellano.

GOLS: 0-1 Vargas (m 9), 0-2 Vàzquez (m 12), 0-3 Vargas (m 21.05). SEGONA PART: 0-4 Vàzquez (m 0.40), 1-4 Ton Baliu (m 4), 2-4 Nil Garreta (m 5), 2-5 Vargas (m 18.30), 3-5 Pla (m 19.08), 3-6 Vargas (m 22), 4-6 Pla ( m 22.30), 4-7 Vàzquez (m 23.16)

INCIDÈNCIES: 300 espectadors a les Comes. S’han venut moltes samarretes de color rosa commemoratives d’aquesta campanya en contra del càncer de mama.

Abans del partit ha sonat l’himne nacional de Catalunya, Els Segadors. Després les autoritats, encapçalades pel president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Besiana, han baixat a la pista per fer-se una fotografia commemorativa. I la presidenta de l’Associació Espanyola de lluita contra el càncer ha fet el servei d’honor.

L’Igualada ha tingut la baixa de Joanet Muntané que ha descansat per prevenció. I la selecció la d’ Alex Ferrer. El seu lloc l’ha ocupat Eric Vargas que ha acabat sent un dels destacats amb 4 gols.