Sou a: Inici / Noticies / Cultura en Família projecta 'Els Croods'

Cultura en Família projecta 'Els Croods'

L’activitat es durà a terme a l’Auditori del Museu de la Pell d’Igualada i l’entrada serà gratuïta.
16-03-2015

El proper diumenge, 22 de març, a les 12h, l’Auditori del Museu de la Pell d’Igualada acollirà una nova projecció de cinema en català, amb el film d’animació Els Croods: una aventura prehistòrica. L’activitat forma part del programa Cultura en Família, és gratuïta i només estarà limitada per l’aforament de la sala.

Els Croods és una pel·lícula d’aventures ambientada en una era prehistòrica imaginària, el Croodaci, període on s’hi troben tota mena de criatures fantàstiques i on l’home pot perdre el lideratge de la caça si no s’espavila a enginyar-se-les per trobar noves maneres de sobreviure. En aquesta situació es troba la família dels Croods, un grup cavernícola amb un pare recelós de les novetats i que veu en els atreviments de la filla la fi de la família. Però serà l’esperit aventurer d’ella el que els arrossegarà a arriscar-se a buscar més enllà de la cova, empesa per un noi nouvingut, agosarat i valent, que els ensenyarà novetats com el foc i els acompanyarà a conèixer el món exterior. Una aventura que canviarà la seves vides per sempre. El film va ser nominat el 2013 com a millor pel·lícula d’animació als Òscar, als Globus d’Or i als Bafta.

El programa Cultura en Família ofereix una sèrie d’activitats perquè petits i grans gaudeixin junts de tallers de tota mena, teatre i espectacles musicals, festes populars, visites, contacontes o cinema en català. Un seguit de propostes, en bona part gratuïtes, organitzades des de l’Institut Municipal de Cultura (IMC) de l’Ajuntament d’Igualada, amb el Museu de la Pell, el Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, la Biblioteca Central i també la programació estable de teatre de Xarxa Igualada.

 

  • Compartir