Sou a: Inici / Noticies / Cultura en Família proposa 'Astèrix a Amèrica'

Cultura en Família proposa 'Astèrix a Amèrica'

Els cèlebres personatges creats per Uderzo i Goscinny viuran una gran aventura a les terres inexplorades de més enllà de l’Atlàntic.
25-11-2014

El Museu de la Pell d’Igualada acull el proper diumenge, 30 de novembre, a les 12h i dins del programa Cultura en Família, la projecció de Astèrix a Amèrica, un dels films més populars del conjunt de cintes que expliquen les peripècies d’Astèrix el gal i els seus amics. Aquest personatge de còmic, creat pel dibuixant Albert Uderzo i el guionista René Goscinny, és el protagonista d’un dels còmics més populars del món. Les aventures tenen sempre com a punt de partida un llogaret de la Gàl·lia romanitzada, els habitants del qual, posseïdors d'una poció màgica que els fa invencibles, són inútilment assetjats pels romans. Els autors fan una paròdia humorística de costums i problemàtiques contemporànies a través de la seva transposició a temps antics.

En aquesta ocasió, els romans tenen la intenció d’arribar a la fi del món i llençar-hi Panoràmix, el druida del poble, a qui han segrestat durant una de les seves passejades pel bosc per collir-hi herbes. Astèrix i Obèlix els perseguiran i viuran una gran aventura en les terres que segles més tard passaran a anomenar-se Amèrica.

La projecció Astèrix a Amèrica, amb entrada gratuïta, forma part del programa Cultura en Família, un ventall d’activitats impulsades per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC) que inclou tallers, jocs, visites, contacontes, cinema i passejades pensades per a gaudir en família. Es pot demanar més informació al telèfon del Museu, el 93 804 67 52.

 

  • Compartir