Sou a: Inici / Noticies / Cultura en Família proposa descobrir Railhome BCN

Cultura en Família proposa descobrir Railhome BCN

Oci i cultura ferroviària combinats en un espai únic de més de 500 m2, situat al carrer Alemanya, 43, nau 5 dreta. L’activitat és gratuïta amb aforament limitat.
16-09-2014

El programa Cultura en Família proposa el proper diumenge, 21 de setembre a les 12h, una visita guiada al Museu del Tren Railhome BCN d’Igualada per viatjar, en una hora, del tren real a la miniatura i gaudir d’una experiència original per a grans i petits. Oci i cultura ferroviària combinats en un espai únic de més de 500 m2, situat al carrer Alemanya, 43, nau 5 dreta. L’activitat és gratuïta amb aforament limitat.

Explica Antoni Rabell, promotor i director de Railhome BCN, que és un enamorat dels trens des que té ús de raó. Als deu anys el van portar a veure una maqueta de tren que el va captivar i, quaranta anys més tard, ha pogut fer realitat un gran somni amb aquest museu. Ara, després de treballar-hi intensament i amb passió, pot mostrar la seva maqueta, a l’estil de les grans maquetes centreeuropees d'exhibició, escala HO –al voltant de 1:87– amb tot tipus de detalls.

Aquest museu del món ferroviari aspira a ser un referent en modelisme de trens al nostre país i té la voluntat d’ésser un organisme viu que no deixi de sorprendre. Instal·lat en un gran espai a Les Comes, també exhibeix objectes amb el món del tren real: accions de companyies ferroviàries, plaques de fabricant, fanals, gorres i un llarg etcètera, abraçant des dels nostàlgics trens de vapor fins a l’alta velocitat. Tal i com diu el seu creador, tant si s’és aficionat al món del tren com si no, no se’n surt indiferent i convida totes les famílies que vulguin conèixer la seva col·lecció a atansar-se fins al Museu.

El programa Cultura en Família, impulsat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC), proposa un ventall d’activitats pensat per a les famílies. El programa inclou tallers, jocs, visites, contacontes, cinema o passejades fonamentalment els diumenges.

  • Compartir