Sou a: Inici / Noticies / Curs de presa eficaç de decisions per a emprenedors

Curs de presa eficaç de decisions per a emprenedors

Aquesta formació està adreçada principalment a persones emprenedores o persones amb una activitat empresarial iniciada recentment.
13-10-2015

El departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada impulsa un taller de formació sota el títol Presa de decisions eficaç davant les incerteses d'un projecte de negoci, adreçat a emprenedors en general, empresaris o autònoms amb nous projectes. Aquest taller es durà a terme els dies 20 i 22 d'octubre, de 10h a 13h a l’Ig-Nova Tecnoespai (Avinguda Barcelona, 105).  

El curs consta de dues sessions de tres hores que seran impartides per Francesc Xavier Veciana, consultor de l’empresa Training Low Cost i formador especialista en l’àrea de finances, control de gestió, planificació i habilitats directives.

El taller és interactiu i dinàmic i té per a objectiu assolir la claredat en el procés i revelar els factors que intervenen en la presa de decisions, així com també conèixer les tècniques que poden ajudar a decidir-nos. També busca augmentar l’eficàcia de les decisions que configuraran un negoci, mitigant la incertesa i reduint el risc. Entre els continguts que es tractaran, hi ha la definició i els components de la presa de decisions, la presa de decisions eficaç, les múltiples i complexes decisions: un projecte de negoci, la valoració del risc i incertesa, la priorització i la planificació, i els mètodes per prendre decisions complexes.

La inscripció al taller és gratuïta i es pot formalitzar enviant un correu amb les dades personals a . A finals de novembre, també es durà a terme el curs Deu claus per vendre + al segle XXI, realitzat per Jubert & Partners, i adreçat principalment a a empresaris, comandaments, i persones amb una activitat empresarial ja iniciada i en funcionament.

Aquests cursos estan cofinançats per la Diputació de Barcelona i emmarcats en el programa Catalunya Emprèn, del Departament d’Empresa i Ocupació i el Fons Social Europeu, d’acord amb el programa integral de foment de l’emprenedoria de la direcció general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom.

  • Compartir