Sou a: Inici / Noticies / Curs de tècnic en producció de prototips d'articles de moda

Curs de tècnic en producció de prototips d'articles de moda

S'adreça a persones desocupades i demandants d'ocupació i se'ls proposa aprendre el procés de confecció de productes a nivell industrial
01-02-2018

L'Ajuntament d'Igualada ofereix un curs d'especialització en la producció d'articles de moda amb pràctiques en empreses locals, Tècnic/a en producció de prototips d'articles de moda, en plana i gènere de punt.

El curs està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals i es fa en col·laboració amb el Clúster Tèxtil Moda MODACC i companyies destacades del sector..

S'adreça a persones desocupades i demandants d'ocupació, amb coneixements i experiència en confecció, i se'ls proposa aprendre el procés de confecció de productes a nivell industrial. Es durà a terme a Igualada entre el 19 de febrer i el 30 de maig, consta de 170 hores de formació i 80 hores de pràctiques.

Les inscripcions finalitzen el 5 de febrer i cal contactar amb IG-Nova Ocupació al 93 805 57 10 o al c/ Lleida, 78. Més informació AQUÍ.

  • Compartir