Sou a: Inici / Noticies / Curs sobre la competitivitat empresarial i sessió sobre cooperatives

Curs sobre la competitivitat empresarial i sessió sobre cooperatives

El primer vol ser un espai d’intercanvi d’experiències empresarials i la segona abordarà les novetats legals en la constitució de cooperatives.
03-11-2015

El departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada impulsa el taller 10 claus per a vendre + al segle XXI, que es durà a terme els dies 18, 24 i 26 de novembre, de 9 a 13h, a IG-Nova Tecnoespai (Av. Barcelona, 105).  El curs consta de tres sessions de quatre hores que seran impartides per Joan Jubert, consultor de l’empresa Jubert & Partners SL, director general d’empreses de consum durant més de vint anys, amb experiència prèvia com a executiu i formador especialista en les àrees d’innovació, estratègia, màrqueting i vendes i organització i control de gestió.

El taller, adreçat principalment a empresaris, comandaments i persones amb una activitat empresarial ja iniciada i en funcionament, està pensat com un espai per ajudar a repensar el negoci, on l’empresari interactuï amb un professional amb una dilatada vida empresarial, seguint i compartint situacions i experiències que tenen com a objectiu descobrir les seves oportunitats de millora. El continguts seran Repensant el Model de Negoci, Fonament del nou màrqueting per a clients, Final del màrqueting de producte, 20 habilitats dels venedors excel·lents, Orientació a client i La Multicanalitat i el nou rol d'Internet. La inscripció al taller és gratuïta i es pot formalitzar enviant un correu amb les dades personals a . Aquest curs està cofinançat per la Diputació de Barcelona i emmarcat en el programa Catalunya Emprèn, del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de la direcció general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom.

A banda, el dijous, 19 de novembre, a les 9h, també a IG-Nova Tecnoespai, es durà a terme una sessió sobre els canvis en la llei de cooperatives. Amb el títol Com afectaran els nous canvis de la llei a la meva cooperativa, l’objectiu de la trobada és donar a conèixer als assistents les novetats legals en la constitució d’empreses cooperatives. La sessió, que té una durada de dues hores, està adreçada a persones sòcies o treballadores de cooperatives, persones que es plantegen emprendre un projecte, així com personal tècnic de l’àrea de creació d’empresa i d’altres prescriptors del territori. La sessió serà impartida per Antoni Oró i Badia, director d’Aposta i  economista. Les inscripcions són gratuïtes i es poden dur a terme per correu electrònic a .

  • Compartir