Sou a: Inici / Noticies / Cursos d'Estiu al Campus universitari d'Igualada

Cursos d'Estiu al Campus universitari d'Igualada

S’hi tractaran àmbits ben diversos com la salut, la botànica, l’organització empresarial i la productivitat web, entre altres.
22-06-2016

L'Ajuntament d'Igualada ha programat entre els dies 11 i 22 de juliol una variada oferta de cursos d'estiu, de matèries molt diverses i adreçats a tots els públics, que s’impartiran al Campus Universitari, al Pla a de la Massa. Aquest dimecres, 22 de juny, n’ha donat els detalls la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Àngels Chacón.

Els cursos, que aborden diferents àmbits temàtics i que tenen uns preus entre els 60 i els 115 euros, els impartiran professionals i empreses de reconeguda trajectòria i experiència. Tota la informació relativa a aquesta oferta i el procés d’inscripció ja es poden trobar AQUÍ.

Entre l’11 i el 15 de juliol, d’11 a 13h, l’Institut 5 Fars, impartirà el Programa de relacions interpersonals i creació d’equips d’alt rendiment, que té com a objectiu aprendre a relacionar-se amb la gent del propi entorn i ser capaços de fer equips d’excel·lència, millorant les habilitats de comunicació. També entre els dies 11 i 15, però de 17 a 20h, el Col·lectiu Eixarcolant proposa el curs Redescobrint les plantes oblidades: tornen per quedar-se, per aprendre a identificar les espècies silvestres locals, saber com recollir-les, conservar-les i, fins i tot, utilitzar-les per elaborar preparats alimentaris o medicinals.

Els dies 13 i 14 de juliol, de 10 a 13:30h, i el 15, de 10 a 13h, Sicograf - Instituto Mellado planteja tres sessions al voltant de la Psicomorfologia facial, per a conèixer la tècnica que permet intuir la personalitat dels individus a través dels seus trets i expressions facials.

Entre el 18 i el 21 de juliol, de les 10 a les 13h, Ramon Costa, de MIC Productivity, impartirà el taller Productivitat digital web i mòbil amb la plataforma web de Microsoft®, per a aprendre a aprofitar aquestes eines on-line des del vessant professional i empresarial. També del 18 al 21 de juliol, de 17 a 20h, la consultoria Asecorp proposa un curs de Gestió del canvi a les organitzacions, per desenvolupar habilitats i recursos per treure partit dels canvis en l’àmbit empresarial i organitzacional.

Finalment, entre els dies 18 i 22, de 10 a 13h, Dídac Pastor, de Global Salut, parlarà de Psiconeuroimmunologia, un nou enfoc en salut, un taller que explicarà com entendre els impactes que els hàbits i l’entorn tenen sobre el propi benestar, adreçat a professionals i a tothom que vulgui introduir-s’hi.

 

  • Compartir