Sou a: Inici / Noticies / Cursos gratuïts d'emprenedoria i fidelització

Cursos gratuïts d'emprenedoria i fidelització

El primer vol aportar les claus per fidelitzar clients i el segon pretén donar les claus per elaborar un pla d’empresa.
04-11-2014

El departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada promou dos tallers de formació adreçats principalment a responsables d’empreses, el primer, i a emprenedors en general, el segon. Ambdós cursos es realitzaran a l’IG-Nova Tecnoespai (Av. Barcelona, 105). Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar enviant un correu amb les dades personals a ignovaempresa@aj-igualada.net.

El primer duu per títol Fidelitzar clients. La clau de l’èxit i es durà a terme els dies 11, 12 i 13 de novembre, de 16 a 19h. Anirà a càrrec de Jordi Boixadós, formador a Training Low Cost, especialista en àrees de vendes, comercial, màrqueting, habilitats directives i estratègia. Va adreçat principalment a empresaris, comandaments i persones amb una activitat empresarial ja iniciada i funcionant. Els objectius són conèixer les claus de la fidelització i el seu desenvolupament estratègic a l’empresa, així com els diferents tipus de programes de fidelització, treballant també en el disseny d'un pla de fidelització.

El segon taller és Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negoci i es desenvoluparà els dies 25 i 27 de novembre, de 9:30 a 13:30h. L’impartirà Eulàlia Balaña, consultora i formadora especialista en consolidació i creació d’empreses amb més de vint anys d’experiència. Està orientat a persones emprenedores o persones amb una activitat empresarial iniciada recentment. Vol ser una guia que permeti recollir totes les dades necessàries per a facilitar l’elaboració del pla d’empresa o la seva gestió. Proporcionarà informació crítica de diferents fonts d’informació per a fer possible una anàlisi àgil, ràpida i útil que permeti quantificar el mercat i així poder prendre les mesures més adequades per a determinar la viabilitat de l’empresa. L’objectiu és donar els indicadors tangibles per saber si una idea és viable i eines de fàcil utilització per les persones emprenedores.

Aquests cursos estan emmarcats en el programa Catalunya Emprèn, subvencionat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom.

  • Compartir