Sou a: Inici / Noticies / Cursos gratuïts per empreses i persones emprenedores

Cursos gratuïts per empreses i persones emprenedores

Els assistents incorporaran coneixements al voltant de la gestió de tresoreria i adquiriran claus per millorar l’efectivitat en les vendes
04-09-2017

La regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, amb el suport de la Diputació de Barcelona, Catalunya Emprèn, el departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat i el Fons Social Europeu, proposa aquesta tardor de 2017 diferents activitats formatives, al llarg de la propera tardor, adreçades a persones emprenedores i empreses.

Són cursos gratuïts amb les places limitades. Cal, doncs, fer la inscripció prèvia mitjançant el formulari en línia accessible AQUÍ. Es pot demanar més informació a l’Ig-nova Tecnoespai, al telèfon 93 806 65 55.

La primera proposta duu per títol Descobreix les eines per gestionar amb èxit la tresoreria de la teva empresa. Tindrà lloc els dies 16 i 23 d’octubre, de 9 a 13h, al mateix Ig-nova Tecnoespai, a l’Avinguda Barcelona 105. S’adreça principalment a empresaris, gerents, responsables comptables, responsables del departament de finances, responsables de tresoreria i propietaris de negocis. L’objectiu és conèixer com gestionar els pagaments i els cobraments, quines són les causes que originen tensions de tresoreria, saber fer un Pla de Tresoreria, conèixer instruments per detectar les necessitats de tresoreria de l’empresa, eines per gestionar-la i pràctiques per millorar la capacitat de generar tresoreria que té l’empresa.

El segon curs és Com ser un venedor efectiu i es farà el 13 de novembre, de 9 a 13h. S’adreça a persones emprenedores, empresaris individuals i micro i petites empreses de recent creació. Permetrà conèixer les funcions i el paper del venedor al llarg de tot el procés de venda, mostrar les diferències entre el venedor efectiu i qui no ho és i clarificar quan acaba el procés de venda.

  • Compartir