Sou a: Inici / Noticies / Darrers actes a la Conca d'Òdena al voltant del 28 de Juny

Darrers actes a la Conca d'Òdena al voltant del 28 de Juny

L'exposició 'Violències i resiliències' es pot visitar encara a l’espai d’exposicions de MontÀgora de Santa Margarida de Montbui
20-07-2017

Amb motiu del Dia Mundial per l’alliberament LGTBI, 28 de juny, la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) ha organitzat diversos actes per a visibilitzar el col·lectiu de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals. Fins ara ja s’han dut a terme els contes que parlen de diversitats sexuals amb els infants del Casal d’Estiu de Vilanova del Camí i el passat dijous, dia 13, a Igualada es va passar el documental Lluitadores sobre dones lesbianes grans. Una projecció que remou i desperta consciència sobre la triple discriminació que pateixen pel fet de ser dones, lesbianes i grans.

El taller per a joves que s’havia de dur a terme el passat 13, s’ha posposat per al proper dilluns, 24 de juliol, en el marc del casal d’estiu, però amb entrada lliure per a joves de la Conca d’Òdena, a partir de 10 anys. Serà a les 11 i fins els 13h a l’Ajuntament d’Òdena.

D’altra banda, encara es pot visitar l’exposició sobre dones trans, Violències i resiliències en el camí de les dones que transiten, que es pot trobar a l’espai d’exposicions de MontÀgora a Santa Margarida de Montbui. Una forma d'aproximar-se a les violència en l'àmbit de la parella; en els serveis públics (violència estructural); vulneració de drets en l'àmbit formatiu, laboral o penitenciari; situacions d'explotació, discriminació, amenaces o agressions; falta de reconeixement o negació com a dones en cercles íntims com la família, les amistats, les relacions afectivosexuals, etc. S’hi pot trobar informació, termes i recursos que poden ajudar les persones Trans. L’exposició es podrà visitar fins diumenge, 30 de juliol.

(*informació via MICOD)

  • Compartir