Sou a: Inici / Noticies / 'De Pell Sensible' inicia una nova programació

'De Pell Sensible' inicia una nova programació

L’obra de Màrius Torres, el poemari guanyador del Premi Ciutat d’Igualada de Poesia i les gastro-rimes protagonitzen el nou calendari
14-03-2017

El cicle poètic i musical De Pell Sensible, coordinat pel departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, arrenca una nova programació amb tres vetllades per als mesos de març, abril i maig que, com és habitual, es desenvoluparan a l’antiga adoberia de Cal Granotes, a la Baixada de la Unió s/n. 

La primera proposta es durà a terme el dissabte, 25 de març, a les 20h, i estarà dedicada al guanyador del Premi Ciutat d’Igualada Joan Llacuna de Poesia, el poemari Diaris de Tos(s)a, de l’autor Enric Navarro, que en farà la presentació juntament amb Laura Rosich, també poeta i membre del Jurat. El recital anirà a càrrec de Marc García, actor conegut per la seva interpretació en produccions com La Riera, Ventdelplà, El cor de la ciutat, Majoria absoluta o Ermessenda.  Va estudiar a l'Institut del Teatre i al Conservatoire National Supérieur d'Art Dramatique de París. L’acompanyarà Oriol Carceller amb la flauta travessera i s’obsequiarà els assistents amb el poemari editat per Viena Edicions.

El 29 d’abril es proposa un recital cantat de la poesia de Màrius Torres Així t’escau la melangia, amb la cantant i compositora Meritxell Gené i el músic Txabi Ábrego, que reivindiquen aquest poeta lleidatà, considerat en l'actualitat un dels autors catalans més importants i influents del segle XX. La presentació biogràfica anirà a càrrec Francesc Rossell Farré, poeta.

Per cloure el cicle de primavera, el 27 de maig es presentarà Gastro-rimes, una original  proposta de petits textos amb rima i ritme per degustar de l’orella al paladar, amb Lali Feliu i el músic Miquel Ferret. Acompanyats pel saxo o el clarinet, i per petits micropoemes visuals, aquests textos frescos surten del mercat i de la fructífera barreja de la tradició oral i culinària. Cada gastro-rima té el nom d'un plat, té la seva textura, el seu aire i la seva temperatura.

Es poden comprar les entrades anticipades al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) de dimarts a divendres, de 19 a 21h, i els dissabtes i diumenges, d’11 a 14h i de 18 a 21h. També una hora abans a taquilla a l’Adoberia de Cal Granotes. El preu de l’entrada anticipada és de 5 euros i a taquilla de 7 euros. L’aforament de l’espai està limitat a noranta persones.

  • Compartir