Sou a: Inici / Noticies / De Pell Sensible recorda dissabte Ramon Llull

De Pell Sensible recorda dissabte Ramon Llull

Montse Germán posarà la veu i Ferran Pisà l’acompanyament a la guitarra en un muntatge titulat 'El verger de l’amat'.
26-04-2016

Dissabte vinent, 30 d’abril, l’Adoberia de Cal Granotes d’Igualada acollirà un nou recital del cicle de música i paraules De Pell Sensible. Aquesta iniciativa, impulsada des del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament, va néixer l’any 2013 en el marc del Mercat de Lletres i ha acollit un total de divuit recitals dedicats a autors molt diferents, com Antonio Machado, Miquel Martí i Pol, Feliu Formosa, Mercè Rodoreda o Maria Mercè Marçal, entre d’altres.

El proper dissabte, amb motiu de l’Any Llull que commemora el setè centenari de la mort de qui va ser un dels màxims exponents de la cultura i el pensament a l’Europa de l’Edat Mitjana i posterior, s’ha programat el recital El verger de l’amat, basat en El llibre d’amic e amat.

En aquesta vetllada hi participaran Montse Germán, actriu, i Ferran Pisà, a la guitarra. La presentació anirà a càrrec de Jaume Mensa, professor de filosofia medieval a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada al preu 6 euros al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) o a la mateixa taquilla de Cal Granotes, una hora abans del recital, al preu de 8 euros. L’aforament és limitat a noranta persones.

  • Compartir