Sou a: Inici / Noticies / De Pell Sensible recordarà dissabte Montserrat Roig

De Pell Sensible recordarà dissabte Montserrat Roig

El recital titulat Des de l’ànima, basat en textos i fragments que l’autora va escriure al llarg de la seva vida, anirà a càrrec de l’actriu Rosa Cadafalch.
23-05-2016

Aquest 2016 es compleixen vint-i-cinc anys de la mort de l’escriptora Montserrat Roig. Per això, el proper recital del cicle de música i paraules De Pell Sensible, dissabte dia 28 de maig a les 20h, a l’Adoberia de Cal Granotes, estarà dedicat a aquesta escriptora i periodista, crítica, rebel, feminista i compromesa amb la cultura catalana, que deia “incapaç com em veia de transformar el món, vaig decidir escriure'l; no sé si escric per sobreviure o perquè tinc la maleïda mania de prendre'm el món més seriosament del que aquest es mereix”.

El recital titulat Des de l’ànima, basat en textos i fragments que l’autora va escriure al llarg de la seva vida, anirà a càrrec de l’actriu Rosa Cadafalch, que farà la lectura d’una selecció de textos, acompanyada al violoncel per Josep Pazos. En farà la presentació Teresa Miret, bibliotecària.

El cicle De Pell Sensible va néixer l’any 2013, promogut pel departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada en el marc del Mercat de Lletres, i ha acollit un total de vint recitals dedicats a autors diferents com Antonio Machado, Miquel Martí i Pol, Feliu Formosa, Mercè Rodoreda o Maria Mercè Marçal, entre altres.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada al preu de 6 euros al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) o a la mateixa taquilla de Cal Granotes, una hora abans del recital, a 8 euros. L’aforament és limitat a noranta persones.

  • Compartir