Sou a: Inici / Noticies / Del 26 d’abril al 7 de maig Igualada viurà una nova edició de la Primavera Gran

Del 26 d’abril al 7 de maig Igualada viurà una nova edició de la Primavera Gran

El programa presenta 19 activitats que inclouen propostes musicals, d’activitat física, cinema i visites culturals
12-04-2023

Del 26 d’abril al 7 de maig Igualada celebrarà l’edició 2023 de la Primavera Gran, en una iniciativa que novament organitzen l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Gent Gran d’Igualada, amb el suport del departament de Drets Socials la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona. La Primavera Gran reunirà dinou propostes lúdiques, festives, culturals i musicals adreçades a la gent gran de la ciutat. Aquest dimecres, 12 d’abril, han presentat el programa d’actes l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, la primera tinent d’alcalde d’Acció Social, Carme Riera, i el president de l’Associació de Gent Gran d’Igualada, Enric Senserrich.

Castells ha destacat que la programació d’actes de la Primavera Gran “s’ha consolidat a Igualada com un dels esdeveniments més seguits per la Gent Gran” Alhora ha destacat que la capital de l’Anoia “és una ciutat amiga de la Gent Gran que treballa per promoure un envelliment actiu i participatiu amb jornades coma aquesta de la mà de l’Associació de la Gent Gran”.

Riera, ha posat de relleu la gran varietat d’activitats de diverses temàtiques que es faran durant aquestes setmanes. La tinent d’alcalde ha destacat les activitats musicals del concert d’Havaneres i també el concert de la Banda de Música d’Igualada. A més a més també ha volgut remarcat l’emoció que any rere any acompanya els sopars d’homenatge als avis i avies que compleixen 80 anys i també al de les parelles que fa 50 anys que es van casar.

Com a regidora també d’Infància, Riera ha parlat de l’activitat que es farà dissabte 6 maig al Passeig Verdaguer amb jocs intergeneracionals. Una activitat on hi podran participar persones de diverses generacions de forma conjunta.

Enric Senserrich ha agraït un any més a l’Ajuntament la participació en la preparació d’aquest programa d’activitats que comptarà, com ja es tradició, un espectacle musical de Playback amb el Grup “Llum i Color”. La sortida d’aquest any serà a Lleida amb una visita guiada a la Seu Vella i al nucli antic de la ciutat.

Les inscripcions i les entrades per les activitats que en necessiten (Excursió a Lleida, Dinar de la Primavera Gran i pel concert de Playback a l’Ateneu) es poden demanar a l’Associació de la gent Gran d’Igualada, al Casal del Passeig (Passeig verdaguer, 67) de 10h a 13h, de dilluns a divendres.

 

  • Compartir