Sou a: Inici / Noticies / Del 5 al 12 de maig, torna l'Igualada Slow Shopping

Del 5 al 12 de maig, torna l'Igualada Slow Shopping

Una proposta que convida a passejar pel centre urbà i gaudir les compres, amb una experiència lúdica, comercial i gastronòmica diferent
02-05-2018

Entre aquest dissabte, 5 de maig, i fins dissabte vinent, dia 12, més d’un centenar comerços, bars i restaurants de la ciutat participaran en la vuitena edició de l’Igualada Slow Shopping, una iniciativa conjunta de l’Ajuntament d’Igualada i les associacions de comerciants locals, que té l’objectiu de promocionar la capital de l’Anoia i el seu teixit comercial entre els visitants que visitaran la ciutat durant el Rec.017.

Aquesta és una proposta que convida a passejar pel centre urbà i gaudir les compres, proposant una experiència lúdica, comercial i gastronòmica, amb ofertes i promocions especials de tots els locals participants, que ja es poden trobar en aquest WEB. En aquest mateix web es pot consultar el directori d’establiments que en formen part, amb un espai propi per cadascun, incloent les dades bàsiques de geolocalització, el detall de la promoció que ofereix i l’enllaç als seus perfils a les xarxes socials.

Novament, aquest 2018 l’esdeveniment arrencarà coincidint amb la Nit de Shopping d’Igualada Comerç d’aquest mateix dissabte i s’allargarà tota la setmana vinent. A banda de nombroses ofertes i descomptes, el públic trobarà activitats de dinamització, tants als carrers i places com al Museu de la Pell.

Entre les nombroses iniciatives programades, destaca la implicació dels comerciants dels carrers de Sant Simplici i Òdena, que decoraran el carrer i realitzaran diverses activitats tant el divendres 11 com el dissabte 12 de maig. El restaurant Bitok organitza una musclada a Cal Font, divendres a partir de les 19h, i una sardinada, dissabte a les 13h. El Cullerot, al seu establiment de la Rambla Nova, farà showcookings al llarg de tot el dissabte.

Igualada Comerç, a més, durà a terme el segon Made.igd Slow Shopping, al pati del Museu de la Pell, lloc on també s’organitzaran activitats de promoció turística i hi haurà espai familiar al llarg del dissabte, 12 de maig. I, un any més, l’Igualada Slow Shopping comptarà amb la col·laboració de l’alumnat de comerç del PFI-PTT d’Igualada, que faran tasques d’informació i promoció als visitants.

  • Compartir