Sou a: Inici / Noticies / Del 6 al 13 de maig torna l'Igualada Slow Shopping

Del 6 al 13 de maig torna l'Igualada Slow Shopping

La proposta convida a recórrer el centre urbà i gaudir de les compres, amb una completa experiència lúdica, comercial i gastronòmica
05-05-2017

Des d’aquest dissabte, 6 de maig, i fins dissabte vinent, dia 13, un total de 120 comerços, bars i restaurants de la ciutat participen en la sisena edició de l’Igualada Slow Shopping, una iniciativa conjunta de l’Ajuntament d’Igualada i les associacions de comerciants, que vol fer arribar tot l’atractiu dels establiments locals als visitants que arriben a la capital de l’Anoia aquests dies, coincidint també amb la celebració del Rec.015.

Aquesta és una proposta que convida a passejar pel centre urbà i gaudir les compres, proposant una experiència lúdica, comercial i gastronòmica, amb ofertes de tots els locals participants, que ja es poden trobar en aquest WEB. En aquest mateix web es pot consultar el directori d’establiments que en formen part, amb un espai propi per cadascun, incloent les dades bàsiques de geolocalització, el detall de la promoció que ofereix i l’enllaç als seus perfils a les xarxes socials.

Enguany, per primer cop i coincidint amb la sisena edició, l’Slow Shopping tindrà una setmana de durada, començant per la Nit de Shopping d’Igualada Comerç d’aquest mateix dissabte, i acabant una setmana més tard, el dia 13. A banda de nombroses ofertes i descomptes, el públic trobarà activitats de carrer a les diferents places del centre del municipi, com karaoke, just dance o zona skate, entre altres.

El pati del Museu de la Pell serà el punt d’informació de l’Igualada Slow Shopping i centre neuràlgic de la informació turística i comercial d’Igualada i la comarca dissabte, 13 de maig, de 10:30 a 14h i de 16 a 20h.

  • Compartir